Tag "friksuar"

Kastori i cili bërtet si një njeri i frikësuar (Video)

Një lloj kastori (marmote) i cili rritet në Europë dhe Amerikën e Veriut, kur bërtet duket si një njeri i frikësuar. Videoja është bërë në Rusi dhe shumë shpejt është