Tag "Frigoriferi"

Frigoriferi që punon pa energji elektrike

Një kompani Holandeze ka rikthyer në kohë historin e njerëzimit për ruajtjen e ushqimeve. Kompani e quajtur “Weltevree” ka shpikur këtë paisje duke shmangur përdorimin e energjisë elektrike. Kjo paisje

Frigoriferi cilësohet si “armiku” kryesor i disa ushqimeve

Thuhet që frigoriferi është “armiku” kryesor i disa ushqimeve. Ne gjithmonë jemi të prirur të konsumojmë ushqime të freskëta dhe jo të ndenjura. Recetat do të ishin edhe më të