Tag "freshiste"

Rama-Freshistëve: Bëni shkuma-party, por mos u beni të papërgjegjshëm

Kryeministri Edi Rama ka qene me te rinjte e Fressh në Jale ku ka festuar fitoren e zgjedhjeve. Ai shoqerohej nga Pandeli Majko dhe Sajmir Tahiri. Perpos batutave Rama u