Tag "frenojme"

Dita europiane e të përndjekurve/ Belind Këllici: Të frenojmë pushtetin e oligarkëve

Belind Këllici, Drejtori departamentit të të perndjekurve dhe pronareve në PD, ka deklaruar sot me 23 gusht,dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Sistemeve Totalitare, se duhet mbajtur gjallë dhe