Tag "frengjisht"

Gramsh, nxënësit në protestë: Nuk duam lëndën e frëngjishtes, por anglisht

Nxënësit e klasave të treta në Librazhd dhe prindërit e tyre kanë nisur zhvilluar një protestë ditën e sotme, në lidhje me gjuhën e huaj që mësojnë në shkollë. Për