Tag "fregate"

Durrës, mbërrin anija “Samuel B. Roberts”

“Samuel B. Roberts”, anija fregatë e SHBA-së, mbërriti në Durrës për një vizitë portuale. Anija e pajisur me raketa është pjesë e Forcave Detare amerikane për Europën dhe Afrikën, për