Tag "Fredi Kokoneshi"

Famozët e Divjakës, Kokoneshi dhe Braçe lejojnë ndërtime pa leje në këmbim të rryshfetit

Ish-kryeministri i vendit përmes një statusi në rrjetin social Facebook ka akuzuar kryetarin e Bashkisë Divjakë Fredi Kokoneshi si dhe depudetin socialist që mbulon atë zonë Erion Braçe se kundrejt