Tag "fredi"

Shikoni ndryshimin. Ja si duket sot Fredi i “Pallatit 176”

“Pallati 176” është një nga komeditë më të dashura për shqiptarët. Artistët brilantë që luajtën në të, bënë histori në teatrin shqiptar si dhe lanë batuta që përdoren edhe në