Tag "Frederik"

Papa në Shqipëri, do të këndojnë Frederik Ndoci dhe Inva Mula

Për vizitën e Papës në Shqipëri është menduar gjithçka deri në detaje. Një pjesë e rëndësishme e të gjithë ceremonisë do të jetë edhe muzika. Janë zgjedhur këngëtari Frederik Ndoci