Tag "frederico"

Federiko Felini në Tiranë

Në rolin e mikes në një mjedis mikpritës, në Institutin Italian të Kulturës në Tiranë, Françeska Fabri Felini, mbesa dhe trashëgimtarja e vetme e regjisorit të madh, Federiko Felini, fitues