Tag "freddie"

Xha Freddie, “qenushi” i lartë 1.5 metra që peshon 70 kg

Xha Freddie nuk është një qenush i rastit në racat gjermane. Ai mund të jetë kone e rrallë e gjendur në 18 milion ekzemplarë, pasi peshon 70 kg dhe është