Tag "fre"

Integrimi, kushti i Cameron për Shqipërinë e Serbinë: Tu vënë “fre” emigrantëve

Britania e Madhe, pjesë e top 5 vendeve të BE që kërkoi shtyrjen e statusit për Shqipërinë jep dhe argumentat e këtij qëndrimi. Kryeministri, David Cameron, duke se e sheh