Tag "fraza"

Berisha: Të citohet kërkesa e Prokurorisë për arrestimin e Frrokut

Menjëherë pas fjalimit të deputetit Frroku, ish-kryeministri Sali Berisha kërkoi në seancën e sotme parlamentare që të citohen të paktën frazat kryesore të kërkesës së Prokurorit të Përgjithshëm, e cila

Frazat që vjehrra nuk duhet t’ia thotë kurrë nuses

Marrëdhënia mes nuses dhe vjehrrës mund të kthehet në një “fushë beteje” të minuar dhe të pabesë, sidomos pas lindjes së nipërve. Që situata të mos gjenerojë në këtë mënyrë,

Nelson Mandela, fraza të njohura të liderit shpirtëror

– Paqja nuk është një ëndërr: mund të kthehet në realitet; por për të ruajtur duhet të jesh i aftë të ëndërrosh. – Një fitues është vetëm një ëndërrimtar që

10 fraza që nuk duhet t’i thoni një gruaje shtatzënë

Kur keni përballë një grua e cila pret të sjellë në jetë një fëmijë, duhet gjithmonë të bëni kujdes me frazat që përdorni dhe mënyrën se si e komentoni shtatzëninë