Tag "frasherin"

Irani nderon Naim Frashërin, vendos portretin e tij në pullën postare

Poeti ynë kombëtar Naim Frashëri nderohet dhe kujtohet edhe në ditët e sotme, por jo vetëm në Shqipëri. Duke qenë se Frashëri ka qenë një mjeshtër i madh në gjuhën