Tag "franz"

Bosnja dhe 100 vjetori i vrasjes së Franc Ferdinandit

Sarajeva po shënon 100 vjetorin e vrasjes së Arkidukës Franc Ferdinand më 28 qershor 1914. Vrasja e tij çoi në fillimin e Luftës së Parë Botërore. Edhe pas 100 vjetësh,