Tag "Fransoiz Hollande"

Sophie, gruaja që i mbron jetën presidentit Hollande

Ajo është gati edhe të vdesë për presidentin francez Francois Hollande. Është 47 vjeç dhe ishte shefe policie. Quhet Sophie Hatt dhe tashmë është zgjedhur për të drejtuar GSPR, njësinë