Tag "frankofonine"

Administrata e MPJ “bojkoton” seminarin për Frankofoninë

Ministria e Jashtme, në bashkëpunim edhe me Ambasadën Franceze ka zhvilluar një seminar për Frankofoninë dhe teknikat e negocimit evropian. Ndërsa pritej që të ishte një takim me fokus bashkëpunimin