Tag "frangaj. puthje"

Aleksander Frangaj puthje me Vera Grabockën (Foto)

Sherret mes jurisë dhe konkurentëve të “Dance With Me” kanë tërhequr vëmendjen e publikur dhe kjo i ka shërbyer pronarit të televizionit Klan Aleksander Frangaj dhe regjizores Vera Grabocka. Dhe