Tag "franfurt"

Ndalohen 26 shqiptarë në aeroportin e Frankfurtit

Ndërsa Gjermania thuajse çdo ditë po dëbon azilkërkuesit, të tjerë vazhdojnë të provojnë fatin e tyre. Natën mes të shtunës dhe të dielës policia gjermane ka ndaluar në aeroportin e