Tag "francois hollande"

Foto me komentin që shkrin së qeshuri francezët.

Foks News ka botuar një koment që është shpërndarë rrufeshëm në web dhe ka bërë të qeshin mijëra ndjekës. Në një foto të presidentit francez Fonsua Holland me ish të

Francois Hollande: Nuk rikandidoj për President

Presidenti i Francës, Francois Hollande, gjatë një emisioni të drejtpërdrejtë në televizionin TF1 ka pohuar idenë e tij për tu tërhequr nga politika dhe për të mos rikandiduar më për