Tag "franck"

Zidane: Ribery e meriton Topin e Artë

“Ribery dhe Ronaldo meritojnë ta fitojnë Topin e Artë, por unë do tia jepja Franck për atë që bëri vitin e kaluar dhe në vecanti për të tre trofetë që

Ribery: E meritoj çmimin e lojtarit më të mirë!

Franck Ribery është besimplotë mbi mundësitë e tij për të fituar çmimin e futbollistit më të mirë në europë për sezonin 2012-2013, sigurisht falë suksesit të jashtëzakonshëm të Bayern me