Tag "Franchini"

Mbrojtja civile, Franchini-Totozani firmosin Memorandium bashkëpunimi

Firmoset memorandumi i bashkëpunimit mes Avokatit të Popullit Igli Totozani dhe Presidentes së Këshillit të Koordinimit të Mbrojtjes Civile të Italisë zonjës Lucia Franchini në prani dhe të ambasadorit italian