Tag "franceskanet"

Françeskanët revoltohen me dekorimet e xhelatëve komunistë: E turpshme!

Për Françeskanët, dekorimi i hetuesit të At Zef Pllumit nga qeveria është një veprim i turpshëm. Përgjegjësi i biblotekës Franceskane, njëkohësisht dhe botuesi i veprave të At Zef Pllumit, Pater