Tag "francescon"

Një pako patatina dhuratë për Papa Francescon!

Një dhuratë aspak e zakonshme për Papa Francescon. Një djal rreth 8 vjec i ka dhuruar këtij të fundit një pako me patatina dhe Papa e ka pranuar. Dhurata e