Tag "Franca vendos taksat"

Francë, taksa për telefonat dhe tabletët

Qeveria franceze po shqyrton futjen e një takse prej 1% për shitjen e telefonave inteligjentë dhe tabletëve për të ndihmuar filmat, muzikën dhe imazhet. Propozimi vlerëson se mund të grumbullohen