Tag "franca shqip"

Franca uron shqip Natën e Vitit të ri (foto)

Jemi në ditët e para të vitit 2017 dhe nga Parisi ka një surprizë të bukur për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen. Në foton e mëposhtme është Harku i