Tag "franca gjermania"

Dobësohet aleanca franko-gjermane

Marrëdhëniet e ngushta mes Angela Merkel dhe Nicolas Sarkozy e përforcuan imazhin e një aksi të fuqishëm franko-gjerman në Europë. Me pasardhësin e presidentit francez, Francois Hollande, kjo shtyllë bashkëpunimi