Tag "Franca e Gjermania"

Policia parandalon një sulm terrorist në Koln të Gjermanisë

Policia gjermane ka parandaluar një sulm me bombë në Koln. Një emigrant 16-vjeçar sirian është arrestuar për komplotimin e sulmit me bombë. Policia kishte gjurmuar aktivitetin e sirianit 16 vjeçar

Franca e Gjermania rrisin presionin ndaj Greqisë

Franca dhe Gjermania të hënën kanë rritur presionin ndaj Greqisë për të përmbushur kushtet e programit të huas, ndërkohë që monedha e përbashkët e 19 vendeve ka shënuar rënie. Në