Tag "franc konomi"

Si u vra Franc Konomi në mes të Tiranës. Flet e ëma

I ekzekutuar tek “Ushtari i Panjohur” 6 vite më parë, vrasja e Franc Konomit u lidh në atë kohë me një seri ngjarjesh dhe krimesh, të konsideruara si larje hesapesh.