Tag "Franc Aleksi"

Franc Aleksi “rrëmben” gjithçka në not: Kampion për të rinj e të rritur

  Është shpallur sportisti më i mirë i Kampionatit Dimëror të Notit Franc Aleksi me 2339 pikë FINA Franc Aleksi, jo vetëm që është kampion i disa disiplinave, por dhe