Tag "fqinjesi e mire"

Komisioneri Hahn: Shqipëria vlerësohet për fqinjësinë e mire

Komisioneri për Zgjerimin në Bashkimin Evropian tha sot se Shqipëria ka vlerësime për punën dhe fqinjësinë e mirë. Ai tha se është në interesin e BE-së që Ballkani Perëndimor të