Tag "fqinjesi"

Tahiri: Serbia nuk dëshiron të jetë fqinj i mirë

Qeveria e Kosovës i ka paraqitur BEisë raportin për rrjedhojat e dialogut të Brukselit dhe procesin e zbatimit të marrëveshjes për periudhën janar- shtator 2014. Zëvendëskryeministrja e Kosovës Edita Tahiri