Tag "fqinje. te keqij"

Sondazhi/ Kardashian-West: fqinjët më të këqinj

Të jetosh pranë personave të famshëm, nuk është gjë e thjeshtë. Asnjëherë nuk mungojnë festat, zhurmat, paparacët dhe kamerat të cilat gjithnjë janë vendosur para derës së shtëpisë. Por mes