Tag "Foxconn"

Për krijimin e makinave elektrike Foxconn investon 811 milionë dollarë

Kompania Foxconn është një kompani që njihet për furnizimin e pajisjeve teknologjike tek disa kompani, ku Apple është një ndër klientët më të mëdhenj. Tani Foxconn ka vendosur të zgjerojë

Foxconn do të punësojë 100 mijë punëtorë të rinj

Sipas një raporti të publikuar nga DigiTimes, kompania Foxconn thuhet se do të prodhojë të dyja versionet e ekraneve 5.5 inç dhe 4.7 inç të iPhone 6. Kompania, me bazë