Tag "Fox News"

FoxNews: George Soros po nxit trazira në Amerikë

Protestat kundër presidentit të zgjedhur në SHBA, Donald Trump vazhduan sërish në SHBA. Këtë herë ato ishin më të dhunshme në zonën e Oregonit. Policia i klasifikoi këto protesta si

Foto me komentin që shkrin së qeshuri francezët.

Foks News ka botuar një koment që është shpërndarë rrufeshëm në web dhe ka bërë të qeshin mijëra ndjekës. Në një foto të presidentit francez Fonsua Holland me ish të