Tag "Fotot e realizuara nga Marko Korosec"

Fuqia natyrore që krijon mrekullinë e skulpturave të akullit (Foto)

Në Slloveni janë krijuar skulptura madhështore që ngjajnë me vepra arti të vërteta. Këto janë krijuar nga moti i ftohtë dhe ngricat. Këto janë foto të bëra në Alpet Dinarike,