Tag "fotoshop"

Ne e duam fotoshopin (Foto)

Jo gjthnjë imazhi ynë i jashtën korrespondon meatë që na pëlqen. Fotografi Scott Chasserot ka matur reagimet cerebrale që kemi kur shikojmë një imazhin tonë me fotoshop, derisa vendosim se

Lawrence, nën akuzë për “photoshop”

Jennifer Lawrence dhe revista “Flare” janë vendosur nën akuzë për përdorimin e “photoshop”-it, me qëllim që aktorja fituese e çmimit “Oscar” si aktorja më e mirë protagoniste e 2012-s të

Arbana Osmani nuk është ashtu siç duket

Arbana Osmani ka qenë imazhi kryesor i revistës “Anabel” për muajin prill. Fotoja e Arbanës në kopertinën e kësaj reviste ka ngjallur shumë polemika. Kjo për arsyen se prezantuesja e