Tag "fotoje"

Albitrja super hot rrezikon vendin për shkak të një fotoje (Foto)

Claudia Romani, është kualifikuar për të drejtuar ndeshje në Serinë A dhe Serinë B, por për shkak të një postimi që ajo ka bër në rrjetin social Instagram, mund të