Tag "Fotoja është bërë nga nëna e vajzave"

Fotoja që ka prekur zemrat e miliona njerëzve

Ka prekur zemrat e miliona njerëzve kjo foto perfekte e dashurisë së një motre. Fotoja tregon se si Hollie Evans përqafon dhe puth motrën e saj Lillie, që është vetëm