Tag "fotografosh"

“Gangsterët”, të fotografosh kriminalitetin amerikan nga 1900 në 1950-tën

“Gangsters & Grifters” është një libër që eksploron arkivat e gjera fotografike të “Chicago Tribune”, duke zbuluar imazhe interesante të luftës kundër kriminalitetit amerikan ndërmjet viteve 1900 dhe 1950. Një