Tag "fotografohet"

Ribery fotografohet duke tymosur marihuanë

Ëndrra e tij për të udhëhequr Francën drejt Brazilit mori fund dhe ai po mundohet ta harrojë zhgënjimin duke pushuar në plazhet e Ibizës. Por pamjet që “Bild” i ka