Tag "fotografohen bashke"

Fotografohen bashkë Ashton Kutcher e Demi Moore

Mila Kunis shfaqet e trishtuar në Festivalin e filmit në Toronto, ndoshta për shkak të takimit mes Ashton Kutcher dhe ish të dashurës së tij Demi Moore. Teksa Mila zbriti