Tag "fotografish"

Ja si dukej Londra në vitin 1929 (Foto)

Në Britani së fundmi është publikuar një set i rrallë fotografish të Londrës së vitit 1929 që tregon se si dukej kryeqyteti në vitet 1929, kur nisën për herë të

Shije dimërore, një përzgjedhje fotografish (Foto)

Këtu vjen sot një përzgjedhje e re e fotografive nga “Instant Fotolia”, e cila përfshin persona nga e gjithë bota, të pajisur thjesht me smartphonet e tyre. Një përzgjedhje në

Të luash me Hënën, seri fotografish humoristike

Kur fotograf Adrian Limani ka kënaqësinë të luaj me Hënën dhe hijet e saj, për të na dhënë një seri të bukur të fotografive, qetësuese, qesharake dhe surreale … Images