Tag "fotografike"

Burrneshat shqiptare, ekspozitë fotografike në Itali

Dikur një fenomen thuajse i panjohur edhe brenda vetë kufijëve të Shqipërisë, tashmë zakoni i të kthyerit në burrë, i grave që vendosin me dëshirën e tyre të kthehen në

Çelet ekspozita “Kroacia dhe Shqipëria nga ajri”

Alket Islamin dhe pasionin e tij për fotografinë nga ajri e njohim mirë tashmë. Ai gjithnjë është paraqitur para publikut me fotografi mbresëlënëse. Por njësoj si Islami edhe kroati Nenad