Tag "fotografii"

Ornela Vorpsi, një rrëfim përmes lakuriqësisë femërore

Ajo është një artiste e kompletuar. Ornela Vorpsi është shkrimtare, por edhe fotografe e më gjerë, eksperimenton në forma të ndryshme të artit dhe gjithnjë ofron për publikun gjithçka intriguese