Tag "Fotografia që ajo ka postuar në Instagram"

Një foto bëhet shkak që studentja të lë fakultetin

Kjo që po shikoni në foto është një student amerikane e veterinaries, ajo po mendon seriozisht ta lërë universitetin dhe t’i kushtohet karrierës së modelimit.“Shkaku” i largimit nga universiteti është