Tag "Fotografi ka vendosur të jetojë në pemë"

Një shtëpi në pemë që të lë pa fjalë

Fotografi dhe blogger-i i njohur, Foster Huntington tre vjet pasi la punën e tij në Nju Jork, ai vendosi të shëtisë dhe jetojë në një furgon.Pasi e përjetoi diçka të