Tag "bozo"

Bozdo: Qeveria të subvencionojë transportin urban pa rritur çmimin

Me synimin për të ndërgjegjësuar qytetarët që të ruajnë biletat e transportit urban dhe tua kërkojnë këto të fundit faturinove kur e përdorin këtë transport në përditshmërinë e tyre është