Tag "boznje"

Bosnjë, prijnë nacionalistët

Bazuar në numërimin e pjesshëm të votave, pas zgjedhjeve të 12 tetorit në Bosnje, po prijnë nacionalistët. Autoritetet zgjedhore thanë sot se Bakir Izetbegoviç, Dragan Çoviç dhe Zheljka Cvijanoviç janë