Tag "Bozdo inspektoi punën për zëvendësimin e kabllit"

Bozdo: Denoncojmë vjedhjen e kabllove dhe kapakëve të pusetave

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Enno Bozdo, ka denoncuar sot vjedhjen e vazhdueshme të kabllit që furnizon me energji ndriçimin publik në Tiranë si dhe kapakeve te pusetave, nderkohe qe